Drimus.ro – Curierii, Dropshippingul si Black Friday

Curierii, Dropshippingul si Black Friday – sunt trei teme foarte importante acum la sfarsit de an.

Cum ne ocupam de aceste trei teme pe Drimus.ro. Pai sa le luam pe rand.

Curieratul, acest nod gordian al comertului online. Curierul desemnat este Dragon Star. Este o firma mica de curierat ce are un atu important: are numai masini mari – de la dube in sus. Pentru noi un element vital, deoarece noi comercializam marfa de volum – Saltele.

Nu stau excelent la timpul de livrare, pentru localitatile secundare ajung si la 4 zile, dar ajung. Agentul ce se ocupa de noi, Cristian Zavera pe numele lui, este proactiv, un om dedicat si atent cu partenerii.

Foarte important in relatia cu firma de curierat il reprezinta modalitatea de ambalare a produselor. Folosim lemn, polistiren, folie cu bule, carton si avem chiar si o masina de ambalat saltele. Toate pentru a ne asigura ca produsele noastre fac fata stresului pe curierat.

Toate produsele ce depasesc ca valoare 150 lei se asigura. Asigurarea nu este inutila deoarece firma Dragon Star chair isi asuma greselile si despagubesc. Au fost situatii de marfa depreciata sau chiar pierduta, pe care ne-am putut recuperat banii.

Pentru firmele noastre partenere carora le furnizam produse in regim dropshipping le putem pune la dispozitie un contract cu firma de curierat la preturi negociate -8 lei primul kg, 0.7 lei kg suplimentar, 5 lei rambursul, asigurare 1%.

Pentru perioada Black Friday am aranjat cu cei de la Dragon Star expedierea coletelor direct catre hub-urile zonale, pentru a evita manipularile inutile din depozitul central din Bucuresti, micsorand astfel timpii de livrare cu cel putin 24 de ore.

In acest moment putem livra peste 300 de saltele si 500 de scaune de birou. Totul intr-o singura zi. Singura noastra problema in acest moment este introducerea AWB-urilor in plicuri, singurul lucru ce se realizeaza manual in acest moment.

Dropshipping– facem din 2017.

Punem la dispozitie o gama mare si variata de produse, cu discounturi de pana la 20% din pretul afisat in site.

Am realizat pe Drimus.ro varianta b2b, in care partenerii se autentifica si isi pot vedea preturile, pot realiza si achita comanda plasata. Stocurile sunt in permanenta actualizate. Plata comenzilor se poate face prin OP sau direct in site cu cardul.

Produsele se exporta prin intermediul feedului de produse.

Toate comenzile plasate pana in ora 14 se livreaza in aceasi zi, daca platile sunt confirmate si s-a trimis AWB-ul pe email.

Inchei cu o invitatie de a lucra cu noi in sistem dropshiping, deoarece suntem pregatiti atat din punct de vedere al gamei de produse, logistic cat si comercial.

Cu prietenie,

George Dobritoiu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fii un prieten bun si imparte