MindBlower.ro – reteta cadoului de succes

MindBlower.ro – cadouri iesite din minti! 

mindblower.ro

MindBlower este o poveste de succes, in continua desfasurare. Autorii acestei povesti sunt Angela si Alexandru Stan, doi oameni extraordinari, ce pun suflet, talent, seriozitate si multa munca in tot ce fac.

Am avut sansa sa-i cunosc in mai 2014, la Gpec Summit, unde am stat la aceeasi masa. Energia pozitiva, optimismul pe care il emanau, si dorinta de a invata lucruri noi, m-a fascinat. A fost momentul in care prietenia noastra a luat nastere.

Proiectul MindBlower.ro reprezinta o afacere de succes intr-un domeniu atat puternic concurential cat si vast. Notiunea de cadou fiind subiectiva, ce tine doar de perceptia cumparatorului.

Efortul lor a fost rasplatit in 2016 cu distinctia „Cel mai bun magazin online de cadouri in 2016” acordata la Gala Premilor eCommerce.

https://mindblower.ro/blog/cel-mai-bun-magazin-online-la-sectiunea-cadouri-gpec

Ce le-a adus succesul? In primul rand seriozitatea. Alegerea furnizorilor externi este extrem de riguroasa, punandu-se accent pe calitatea si originalitatea produselor.

Atentia acordata clientilor este exemplara: biletele de multumire scrise de mana, mici cadouri, alegerea unui serviciu de curierat premium (TNT), posibilitatea de a ridica produsul din zona centrala a Bucurestiului (la 5 minute de Piata Unirii), posibilitatea de a ambala produsul in ambalaj de cadouri.

Tot la categoria: Respect pentru Clienti, as adauga si modul de prezentare al produselor. Fotografii clare, mari, detaliate, clipuri video si tutoriale/demonstratii de utilizare fac alegerea cadourilor sa fie mult mai usor de facut si in cunostinta de cauza.

Site-ul MindBlower.ro este sigur (criptare Https),prietenos si usor de folosit. Are categorii bine structurate precum si un filtru ce te ajuta sa alegi cadoul in functie de personalitatea sarbatoritului.

Preturile produselor variaza de la 7 lei – Carnetel sub forma de fruct,  la 610 lei –Space Rail nivel 9. Produsele se pot achita ramburs sau cu cardul bancar.

Va recomand sa intrati pe site-ul lor ,MindBlower.ro, si sa le cumparati produsele. Sunt bune, haioase si va scot din multime.

Cu prietenie,

George Dobritoiu

 

Fii un prieten bun si imparte